Ürün Özellikleri
Stok Kodu
9786059528030 Boyut
210-270-0 Sayfa Sayısı
820 Basım Yeri
İstanbul Basım Tarihi
2017-09-21
Kapak Türü
Karton
Kağıt Türü
Kuşe
Dili
Türkçe
Tıbbi fızyoloji, klinik tıp için gerekli olan flzyolojik kavramları yeteri kadar açıklayıcı ayrıntılarıyla sunmaktadır. Kısa, ama yine de kapsamlı ve anlaşılması kolay olan bu ders kitabı, aşırı basitleştirilmiş inceleme kitapları ve ansiklopedik kitaplar arasındaki dengeli yaklaşımı nedeniyle tıp fakültesi öğrencileri arasında popülerdir. Her bölüm, fızyolojinin tanı ve tedavide nasıl önemli bir temel oluşturduğunu göstermek için normal ve anormal klinik koşulları kullanarak karmaşık kavramlann anlaşılmasını kolaylaştırmak amacıyla dikkatli bir şekilde yazılmıştır.
Bu kitap, tıp fakültesi öğrencilerinin ilk iki yılı için harika bir kitaptır...Kitap, temel konular üzerinde çok derinlemesine durmaksızın açık bir şekilde gereken bilgileri içermektedir Üçüncü sınıf tıp öğrencisi olarak, kliniklerde yaygın olan kavramları gözden geçirmek için kullandım; kitabın aşırı derecede bilimsel ve çok fizik temelii olmaması mükemmel.
H. Kriel, tıp fakültesi öğrencisi
Pedagojik özellikler problem çözme becerilerini vurgular, incelemeyi ve akılda tutmayı destekler:
Bu kitapta tam renkli, görsel, renk kodlu öğrenim sağlayan 575'den fazla şekil vardır.
Yeni ! Aktif Öğrenme Hedefleri öğrencileri ezber yapmak yerine uygulamaya teşvik etmektedir.
75'ten fazla tablo anahtar içeriği yüksek verimli formatta verilmektedir.
Araştırmadan Tedaviye ve Klinik Bakış kutuları, tanı teknikleri ve tedavilerde en yeni gelişmeler ile fızyolojik ilkeler arasındaki bağlantıyı vurgulamaktadır. Bölüm Özetleri, doğrudan konuyu gözden geçirmek için anahtar içeriği madde madde özetlemektedir.
Yeni ! Cümle şeklinde konu başlıkları, önemli kavramların basit, taranabilir incelemesini sunmaktadır.
Kapsamlı Sözlükte, hızlı başvuru yapmak için kitabın başından sonuna koyulaştınlmış 1200'den fazla anahtar terim tanımlanmaktadır.
Ben özellikle, bölüm sonundaki, "Araştırmadan Tedaviye" notlarını beğendim. Klinik ilişkiyi böylesine özet kavramsal bir konuyla bağlamak güzel.
K. Medhus, tıp fakültesi öğrencisi
Editörler : Erdal Ağar, Mustafa Ayyıldız, Mehmet Yıldırım
Yorum yaz